23 års erfaring med badeværelser​

I mit liv som selvstændig har jeg haft et par lærlinge, og et par svende når der har været for meget at lave til mig selv.

Firmaet drives nu uden ansatte, så det er mig der besigtiger opgaven, og udfører arbejdet, derfor minimeres misforståelser, og fejl.​ ​Jeg har stor erfaring med badeværelser, fliser og klinker.

Når du bestiller mig til at komme forbi til en snak om dit projekt, vil du møde en lille bil, og en håndværker der tager de små opgaver seriøst.

Jeg har faste og dygtige samarbejdsparter, som jeg kender godt, vi stoler på hinanden, og arbejde rigtig godt sammen. Så mangler du en kompetent murer i Aabenraa, Haderslev eller Sønderborg området, er du kommet det helt rigtige sted.

Forsikringsskader

​Er uheldet ude og er dit hus blevet ramt af en rørskade, væltet mur, skortstensbrand, afblæste tagsten eller anden skade, kan jeg hjælpe dig med kontakten til forsikringsselskabet, skadeanmeldelse mm.

Jeg har samarbejdpartnere inden for næsten alle brancher, så jeg står for alt fra start til slut.

Dette er nemt for dig, og det sikrer dig en god kvalitet og hurtig service, da jeg kender mine samarbejdspartnere, og ved hvornår hvem skal til.

send mig din opgave

Er du interesseret i et
​godt tilbud på din opgave?

Jeg glæder mig til at høre fra dig! Skulle du stå og mangle en kvalitetsbevidst murermester til din kommende renovering af badeværelset, eller evt. en anden form for mureropgave, så kontakt mig allerede i dag via formularen her på siden.

Vurderet 4,8 ud af 5 baseret på 4 bedømmelser. på Google.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt mig i dag

Sø​ger du et erfarent murerfirma til dit nye badeværelse?

Jeg har 20 års erfaring med renovering og nyopførelse af badeværelser. Jeg servicerer både private boligejere og virksomheder, og giver gerne​ en skarp pris på dit badeværelser og andet murerarbejde.

Firmainformation

Murer Jimmy

Buen 224 G, 6200 Aabenraa

CVR-nummer: 21872148

Kontaktinformation

phone-color +45 4089 5393

mail-color_alt  jimmy@murerjimmy.dk

Få et tilbud på badeværelse.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

© 2022 Murer Jimmy. Alle rettigheder forbeholdes.​